Кảмин (camin) wrote,
Кảмин
camin

Новости от френдов

f1poyОригинал взят у athgarvan в Person of the Year
Pope Francis has been chosen by TIME Magazine as Person of the Year for 2013.

The title is an honour and is not a judgement on good deeds. It is rather an indicator of how much influence a person has had in a 12-month period.

Pope Francis was chosen because he was the first pope from the ‘New World’ who cares for the poor. He comes at a time when the Church needed a burst of energy and he has a charisma that “comes from nowhere".

The Magazine credited  Francis with shifting the message of the Catholic Church while capturing the imagination of millions who had become disillusioned with the Vatican.

Папа Франциск был выбран TIME Magazine, как Человек года в 2013 году. Это звание большая честь, но не суждение о добрых делах. Это, скорее, показателем того, какое влияние человек имел в 12-месячный период. Папа Франциск был выбран потому, что он был первым папой из «Нового света», который заботился о бедных. Он пришел в тот момент, когда Церкви, необходим прилив энергии и у него есть харизма, что "приходит из ниоткуда".
Subscribe

promo camin april 13, 2037 11:22 74
Buy for 10 tokens
Бывший Как вернуть любимогоPosted by Андрей Камин on 17 сен 2017, 08:22 Есть так же каналы: 1) Ратэпп https://t.me/ratepp с трансяциейratepp и группы вконтакте и еще пары источников и уютныечатики для обсуждения новостей из жизни телефонов доверия в Телеге и Вацапе. А теперь…
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments